M/Y Iselina Bella

Hardanger Fjord AS opererer en Princess 50, sertifisert til å gå med 12 passaserer, for turister og andre i Hardangerfjorden og Bergen (Bergen - Os - Rosendal - Ullensvang - Eidfjord - Ulvik - Odda, Stavanger).  Hardangerfjorden og Fjord Norge er et av de største reisemålene i Norge. Det er mange turister som farter her, ikke minst pga Trolltunga, Baroniet, Hotell Ullensvang på Lofthus, Folgefonna, og Eidfjord. Fruktblomstring i mai og generelt flott Hardangernatur trekker mye folk, sammen med flotte fossefall og trange fjorder som kun er tilgjengelig med båt (Fyksesundet).

Vi har satt opp noen ruteforslag under Booking, men vi møter der gjestene er, og går dit gjestene vil. De aller fleste turene våre er skreddersydde, ofte mellom Flesland og hotell gjestene skal til/ fra i Hardanger, oftest Lofthus. På veien stopper vi gjerne på en restaurant for en god lunsj, eller opplevelse, f.eks Baroniet i Rosendal, innom Fyksesundet eller Furebergfossen på veien. 

Vi har times-, dags- eller flerdagstur.  Transport, Firmaturer, Teambuilding, blåturer, privatturer, sightseeing, Afterski etter Folgefonna etc.  Vi tar også fisketurer, og har alt utstyr for det. Vi har nesten fiskegaranti også :)   Vi viser det beste Hardangerfjorden og fjordene rundt Bergen har å by på.

 

Båten har stor flott salong inne, salong på akterdekk, og Flybridge.  Det er 3 lugarer, 2 med dobbeltseng og to bad.  Bortsett fra oppsatte turer under booking, prises de fleste turer individuelt på forespørsel, for å kunne legge opp til en best mulig tur i forhold til kundens ønsker.

 

Vi er serviceinnstilte, og legger opp til en tur som gjestene vil trives i.  Alltid snacks, kaffe, brus, lokal eplejuice etc ombord og inkludert.  Garantert god stemning ombord.

Lunsj ombord dersom det er ønskelig, vi bruker da hotell og restauranter som Cateringpartnere dersom vi skal ha måltider ombord, med leveranse ombord direkte fra restaurantkjøkken. Lunsj-service ombord i porselen + Hardangerbestikk og glass. 

Cruising speed er 20 knop / max 27 knots.


cash, Visa, Vipps eller faktura (bedrifter). 

Welcome to a great yacht trip on the Fjord 

Tel: +47 90771507

post@hardanger-fjord.no

 

M/Y Iselina Bella  er utstyrt som for å tilfredsstille Sjøfartsdirektoratets regelverk:  https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-11-24-1400

Telenor Maritim radio: http://www.kystradio.no/bedrift/lisens-sertifikat-og-endorsement/lisens/

Dette betyr at båten ha r redningsflåte, CE merkede redningsvester, ektra VHF radio med  DSC, livbøye, Pyroteknisk utstyr, brannslukkere, og Sikkerhetsstyringssystem. Alle kapteiner er sertifisert ihht  IMO STCW 78. Båten er CE godkjent for 14 personer + baggasje.   Båten er forsikra med passassjerforsikring for passasjerer og skade på 3. part opp til MNOK 30.

Sikkerhetsinformasjon er gitt på starten av hver tur.